Rakije

 

Pre svega, napravili smo lozovu rakiju, pa komovicu, a kako je naše podneblje bogato kvalitetnim jabukama nismo propustili da podrum obogatimo voćnom rakijom od jabuka. Zatim smo proizveli šljivovicu, pa dunjevaču; dunju žutu - koja se čuva u hrastovim buradima i belu dunju Biser podruma je i retka rakija od divljih krušaka, koja u svom raskošnom bukeu nosi osobenosti same Srbije.

Posedujemo i jednu od najomiljenijih rakija mnogih- dunjevaču i to dunju belu i dunju žutu, koja se čuva u hrastovim buradima. Proizveli smo i specifičnu rakiju od najkvalitetnijih plodova kupine- rakiju od kupina, ali i specijalnu rakiju od zrelih plodova zove, koju je izuzetno teško pronaći na domaćem tržištu. Rakija od bobica zove je retkost, a sa pravom možemo reći da je specijalna rakija cvet gloga jedinstvena u svetu!

Ako je Srbija najpoznatija po proizvodnji rakija, a mi proizvodimo neke od najkvalitetnijih rakija u Srbiji, znači da kod nas možete da probate najbolju rakiju na svetu što rakija od cveta gloga svakako i jeste!

rakija od cveta gloga
rakija od dunja dunjevaca hrast
rakija od dunja dunjevaca
rakija divlja kruska
rakija od bobica zove
rakija od kupina
rakija jabukovaca
rakija komovica
rakija lozovaca
rakija od sljiva prepecenica