Zenit Rakija

Harmoničan spoj pronalaženja najboljih sorti voća i drugih biljaka i umeća pravljenja rakije doveli su do osnivanja podruma pića „Zenit“ 2008. godine.

Ono čime se ponosimo jeste nepromenjen kvalitet koji zadovoljava najrafiniranije poznavaoce rakije. O tome svedoče medalje koje nas nisu zaobišle ni na jednom takmičenju na kome smo učestvovali.

Specijalna rakija od suvog grožđa sa dodatkom glogovog cveta bila je apsolutni šampion kvaliteta na Sajmu u Ljubljani 2008. godine, a iste godine je osvojila i veliku zlatnu medalju na 75. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Na 78. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu 2011. godine dobili smo pehar za visok kvalitet ocenjenih voćnih rakija. Dunjevača bela i rakija od divljih krušaka osvojile su zlatnu medalju, a rakija dunjevača hrast veliku zlatnu medalju.

Na 79-tom Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu “Zenit” iz Ćuprije nagrađen je Velikim srebrnim peharom za visok kvalitet i asortiman voćnih rakija (7 zlatnih i 2 srebrne medalje).

Na VI Rakija festu, posetioci su nas nagradili titulom Najboljeg proizvođača voćnih rakija!

Dok nagrade govore o nama, mi ne žurimo da „uđemo“ u domove i za slavljeničke trpeze zato što znamo da će nam svako ko upozna ukuse Zenit rakija ostaviti otvorena vrata zauvek.